BAMDADZAGROSONLINE.IR
کد خبر : 384534
یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ ، 18:17

روز سبقت در «احساس تکلیف»

متن و حاشیه چهارمین روز ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری

روز سبقت در «احساس تکلیف»

چهارمین روز ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری در حالی آغاز شده که از نخستین دقایق شروع مهلت ده‌ساعته امروز برخلاف روزهای گذشته، چهره‌هایی با سوابق دولتی حضور پررنگ‌تری در ستاد انتخابات داشته‌اند

به گزارش بامداد زاگرس آنلاین و به نقل از ایسنا : با گذشت سه روز از مهلت پنج‌روزه نام‌نویسی دواطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری، ثبت‌نام ۱۷ نفر قطعی اعلام شد که به حضور محمدرضا صباغیان و قدرتعلی حشمتیان از جریان مستقل، سعید جلیلی، عباس مقتدایی، محمود احمدی‌بیغش، محمد خوش‌چهره، احمد رسولی‌نژاد، علیرضا زاکانی، حبیب‌الله دهمرده، محمدرضا میرتاج‌الدینی، زهره الهیان و فداحسین مالکی از جبهه اصولگرایی، مصطفی کواکبیان، عبدالناصر همتی و مسعود پزشکیان از جناح اصلاح‌طلب، علی لاریجانی با سابقه اصولگرایی و تمایل به اعتدالگرایی در سال‌های اخیر و وحید حقانیان با سوابق اجرایی متفاوت برای داوطلبی نامزدی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری انجامید.

بنا به آماری که سخنگوی ستاد انتخابات از مراجعه‌کنندگان به ستاد انتخابات کشور در این سه‌روز ارائه کرده در مجموع ۸۰ مراجعه‌کننده وارد وزارت کشور شده‌اند که شامل ۸ زن و ۷۲ مرد بودند.

از صبح امروز (روز چهارم نام نویسی) اما حضور پررنگ چهره‌هایی که اغلب سابقه دولتی دارند با نام‌نویسی محمدمهدی اسماعیلی که ‌اکنون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است، آغاز شد. او در حالی برای ثبت‌نام وارد ستاد انتخابات شد که محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهوری و میثم نیلی احمدآبادی صاحب امتیاز پایگاه خبری رجانیوز نیز او را همراهی می‌کردند.

 

 

اسماعیلی پس از نام‌نویسی در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور یاد رئیس‌جمهوری شهید و همراهانش را گرامی‌ داشت و اظهار کرد: مردم نمی‌خواهند دوباره جریان حاکمیت دوگانه راه بیفتد و دوباره به اسم خصوصی‌سازی حقوق کارگران و مردم پایمال شود. مردم نمی‌خواهند دوباره با مافیای واردات چرخ کارخانه‌ها متوقف شود. مردم می‌خواهند راه رجایی و رئیسی ادامه پیدا کند و مردم رئیس‌جمهوری می‌خواهند که تداوم‌بخش دولت آیت‌الله رئیسی باشد.

پس از پایان سخنان وزیر ارشاد و داوطلب کاندیداتوری ریاست‌جمهوری، مسعود زریبافان دبیر هیات دولت محمود احمدی‌نژاد نیز با بالاگرفتن شناسنامه‌ خود و به همراهی محمد علی‌آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت‌های نهم و دهم وارد محل استقرار خبرنگاران در ستاد انتخابات کشور شد و برای بار دوم در رقابت‌های ریاست‌جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد. او پیش از این در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم ثبت‌نام کرده بود که قبل از برگزاری انتخابات به نفع سیدابراهیم رئیسی کنار رفت.

 


او در سخنانی با تاکید بر اینکه می‌توان با تدبیر و کمک مردم، تحریم‌ها را بی‌اثر کرد و مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کرد، گفت: فضای مجازی را با توسعه زیرساخت‌ها به نفع اقتصاد و معیشت مردم و نشر دانش و فرهنگ، تقویت خواهم کرد و با پاسخگویی صادقانه، کمتر حرف خواهم زد و بیشتر تدبیر و مجدانه عمل و تلاش خواهم کرد.

پیش از اینکه سخنان زریبافان در جمع خبرنگاران پایان یابد، ورود رئیس او در سالهای حضورش در دولت، توجه نمایندگان رسانه‌های حاضر در ستاد انتخابات کشور را که از ساعتی پیش منتظر آمدن چهره‌هایی همچون وی بودند، به خود جلب کرد؛ محمود احمدی‌نژاد برای پنجمین‌بار به قصد کاندیداتوری پا به ستاد انتخابات کشور گذاشت. جایی که اولین‌بار در سال ۱۳۸۴ به صدور مجوز تلاش برای او جهت کسب اکثریت آرا انجامید تا در نهایت ششمین رئیس‌ جمهوری اسلامی لقب گیرد و چهار سال بعد نیز با تمدید همین مجوز در داغترین و مناقشه‌برانگیزترین انتخابات جمهوری اسلامی در شرایطی ریاست دهمین دولت را هم عهده‌دار شد که وقتی در سال ۱۳۹۲ کلید اتاق رئیس‌جمهوری را به حسن روحانی تحویل می‌داد، عده‌ای درخور توجه تصور کنند بعید است بازهم آن اطراف دیده شود. اما تنها چهار سال فرصت کافی بود تا  احمدی‌نژاد به وزارت کشور مراجعه کند و با در دست‌داشتن مدارک و اسناد شناسایی در صف بررسی صلاحیت‌ها قرار گیرد، اما از شورای نگهبان پاسخ لازم را دریافت نکند و تکرار تلاشش برای حضور در دوره بعد نیز با پاسخی مشابه مواجه شود.

 


احمدی‌نژاد پس از حضور در محل نام‌نویسی که همچون دفعات گذشته با حضور چند تن از اعضای دولت‌هایش همراه بود، در حالی تا نشستن پشت صندلی ارائه مدارک و تکمیل ثبت‌نام، بارها شناسنامه خود را برای تصویربرداران بالا گرفت و برایشان دست تکان داد که تلاش می‌کرد در کنار توجه به دوربین‌ها از پاسخ به پرسش‌های لحظه‌ای، هیجانی و حتی کنایی نمایندگان رسانه‌ها نیز جانماند و برای هر کدام واکنشی کنار بگذارد.

احمدی‌نژاد پس از ثبت‌نام در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات، مهمترین هدف و برنامه کاری خود را تمرکز بر حل مشکلات معیشتی مردم اعلام کرد و گفت: اعتقاد راسخ دارم مبارزه جامع با مظاهر فقر و تنگدستی و ارتقاء سطح درآمدها و شاخص‌های رفاه و برخورداری از طریق تولید حداکثری ثروت از نظر هدفگذاری و برنامه‌ریزی، شالوده اساسی برای ریل‌گذاری دیگر برنامه‌ها در توسعه همه‌جانبه کشور و تامین منافع و تضمین مصالح ملی منطقه‌ای و بین المللی خواهد بود.

به موازات حضور احمدی‌نژاد، سرتیپ حسین افشارزاده آجودان ریاست‌جمهوری در دولت‌های نهم و دهم نیز داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری شد تا جمع کسانی که در آن دو دولت سابقه‌ای داشته‌اند به سه نفر در ثبت‌نام‌ها برسد.

 

نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !

ارسال دیدگاه
ارسال نظر
captcha