به گزارش بامداد زاگرس آنلاین و به نقل از ایسنا : مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامهای خطاب به سعید نمکی، خواستار لاکداون (قرنطینه) دو هفتهای خوزستان شد.
دکتر محمداسماعیل مطلق مشاور معاون بهداشت وزارت در کاهش خطر بلایا، در نامهای به وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت انتشار کرونای انگلیسی در خوزستان، خواستار لاکداون دو هفتهای خوزستان شد.
وی موثرترین روش در کنترل افزایش لجامگسسیخته کرونا را لاکداون دو هفتهای دانست تا شرایط برای تدارک بیمارستانها و آزمایشگاهها فراهم و نیروهای دیگر جایگزین نیروهای مبتلا به کرونا شوند.
متن نامه دکتر مطلق به شرح زیر است:
"جناب آقای دکتر سعید نمکی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سلام و احترام
همانگونه که مطلع هستید شرایط کنونی استان خوزستان با روشهای فعلی قابل کنترل نیست. باید در وهله اول اوضاع فعلی هرچه سریعتر به کنترل درآید. موثرترین روش کنترل در افزایش لجامگسیخته کرونا، لاکداون است.
لاکداون به ما فرصت میدهد تا در ستاد کرونای استان، نسبت به تعریف اقدامات متناسب با ویروس جدید، سازماندهی مجدد، گروهبندی جدید، موازنه بین نیروهای عملکننده متناسب با مأموریت و منابع در اختیار و جایگزینی نیروهایی که مبتلا شدهاند و در قرنطینه به سر میبرند، اقدام عاجل انجام دهیم. همه چیز تعطیل شود جز مشاغل خدماتی و اقتصادی و تولیدی و امنیتی ضروری.
این تعطیلی فرصت مناسبی است برای:
۱- تدارک بیمارستانها و در اختیار گرفتن تختهای بیشتر.
۲- تدارک آزمایشگاهها و ملزومات مورد نیاز و پرسنل مورد نیاز متناسب با حجم بسیار بالای نمونههای اخذشده
۳- تامین نیروهای بهداشتی برای جایگزینی افرادی که به علت مثبت شدن از چرخه خدمات خارج شدهاند.
۴- راهاندازی نقاهتگاهها که متاسفانه علیرغم تقاضاهای مکرر هنوز وارد چرخه بهرهدهی نشدهاند.
۵- متناسبسازی تیمهای رهگیری، مراقبت و نظارت حمایتی با توجه به اینکه گسترش بیماری با تصاعد هندسی بالا میرود ولی نیروها و امکانات ثابت و یا حداکثر به صورت تصاعد حسابی قابل صورت میگیرد.
لاکداون شامل:
۱- محدودیت تردد جز در موارد خیلی ضروری.
۲- محدودیت فعالیت و کار، جز: اقتصادی و خدماتی، آب و برق و امنیتی، بهداشتی و درمانی.
۳- مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی جز: حوزههایی مثل نانوایی و مواد غذایی تعطیل شوند.
۴- کلیه مراکز آموزشی، فرهنگی و اجتماعی نظیر آموزش و پرورش، دانشگاهها و موسسات زبان تعطیل شوند.
۵- اعمال قانون در برخورد با متخلفان و اجرای دقیق لاکداون کلید موفقیت است.
۶- بازگشاییها باید با احتیاط و تدریجی و با رعایت الزامات لازمه انجام گیرد وگرنه بازگشایی حسابنشده دارای عواقب خطرناک خواهد بود.
استدعا دارم مقام محترم وزارت به منظور لاکداون دو هفتهای دستورات و مجوزات مقتضی را صادر نمایند تا این مهم از استاندار جدید خواسته شود و در ستاد ملی کرونا مصوب شود یا اختیار به ستاد استانی داده شود.
دکتر محمداسماعیل مطلق
مشاور در مدیریت کاهش خطر بلایا"
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه