BAMDADZAGROSONLINE.IR
کد خبر : 131473
سه شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۰ ، 21:42

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: توسعه علم و فناوری در استان‌های کوچک معمولا دشوار بوده و مشکلات خاص خود را دارد، بنابراین توسعه علم و فناوری در این استان‌ها نیازمند حمایت ویژه است.

به گزارش بامداد زاگرس آنلاین و به نقل از ایسنا: استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه علم و فناوری در استان‌های کوچک معمولا دشوار بوده و مشکلات خاص خود را دارد، بنابراین برای توسعه فناوری در این استان‌ها نیازمند حمایت هستیم.

اقبال عباسی پنجم مردادماه در آئین واگذاری زمین به شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و افتتاح مراکز رشد و نوآوری در چند شهرستان چهارمحال و بختیاری که به‌صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: عموما مباحث مرتبط با علم و فناوری تابع دولت‌ها نیست و همه بخش‌ها در آن دخیل هستند.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: توسعه علم و فناوری در استان‌های کوچک معمولا دشوار بوده و مشکلات خاص خود را دارد، بنابراین توسعه علم و فناوری در این استان‌ها  نیازمند حمایت ویژه است.

وی بیان کرد: کلنگ پردیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۶ بر زمین زده شد و تاکنون نزدیک ۲۶ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

در ادامه این آیین اسماعیل پیرعلی-رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان، از سال ۹۲ آغاز به‌کار کرده  و تاکنون ۱۴۲ تیم هسته فناور و دانش‌بنیان در این مجموعه در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه ۴۰ شرکت دانش‌بنیان در مجموعه پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری مستقر هستند، افزود: در مجموعه پارک علم و فناوری استان، حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیات علمی و ۳۵ هزار دانشجو که ۴۰ درصد آنان تحصیلات تکمیلی دارند در حال فعالیت هستند.

پیرعلی گردش مالی تیم‌ها، هسته‌های فناور و دانش‌بنیان استان را ۲۳۰ میلیارد تومان ارزیابی و بیان کرد: در سال گذشته، این رقم، ۱۳۴ میلیارد تومان بوده و صادرات ۵۰۰ هزار دلاری از مجموعه پارک علم و فناوری برای استان، حاصل شده است.

رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با اشاره به طرح جامع پارک علم و فناوری، یادآور شد: تاریخ واگذاری زمین این مجموعه از سال ۹۶ آغاز شد و کلنگ این مجموعه در سال ۹۷ بر زمین زده شد.

وی در پایان گفت: طرح جامع پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، نخستین طرح مجموعه‌های پارک علم و فناوری در کشور  است که پیشرفت فیزیکف بسیار مناسبی دارد.

به گزارش ایسنا، همچنین مرکز  نوآوری صنعتی شماره ۲ پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در قطب صنعتی شهرکرد با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهور، استاندار چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسئولان افتتاح شد.

در این مرکز صنعتی ۸ شرکت دانش‌بنیان به‌صورت ثابت و دو شرکت به‌صورت متغیر حضور دارند، برای احداث این مرکز ۱۰ میلیارد ریال از اعتبارات معاونت علمی و پژوهشی ریاست جمهوری و سه میلیارد ریال از اعتبارات جاری پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری اختصاص پیدا کرده است.

بازسازی مرکز  نوآوری صنعتی شماره ۲ پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۹ به اتمام رسید و شرکت‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۰ در مرکز مستقر شدند.

 

 

نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !

ارسال دیدگاه
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
چرا تابلوی هنرمند ایذه‌ای از بین رفت؟

چرا تابلوی هنرمند ایذه‌ای از بین رفت؟

به گفته رجبی‌زاده این اثر در 8 ماه گذشته ...
فرصت از دست رفته! یا فرصت طلایی خوزستان!!!

فرصت از دست رفته! یا فرصت طلایی خوزستان!!!

استان خوزستان به دلایل مختلف اقتصادی، سیاسی ...
استان خوزستان ،  استاندار بومی و کاردان می خواهد

استان خوزستان ، استاندار بومی و کاردان می خواهد

دکتر حاجتی با سال‌ها حضور بعنوان معاون استاندار ...
انجام کار فرهنگی ، توجیه اقتصادی نمی خواهد!

انجام کار فرهنگی ، توجیه اقتصادی نمی خواهد!

مشکلات که متاسفانه زیادهست به شاعر اسلامی ...