در این نشست به بررسی چالشهای شبکه پرداخت و فعالان در این زمینه پرداخته شد که مهمترین چالش شبکه پرداخت از سوی فعالان، موضوع کارمزد، هزینه تامین کارتخوان، کاغذ رسید کارتخوانها و افزایش هزینههای فعالان در این زمینه بدون افزایش منابع درآمدی اعلام شد.
شبکه پرداخت؛ قلب تجارت
در این زمینه، فرهاد فائز - مدیر عامل شرکت دادهورزی سداد از حاضرین در این نشست، خواستار این موضوع شد که باید منتفعین شبکه پرداخت به نسبت سهمی که از این شبکه میبرند، هزینه بپردازند و از مردم گرفته تا پذیرندهها باید کارمزد قابل توجهی بپردازند.
همچنین، پیمان منعم طبری-مدیر عامل شرکت کارت اعتباری ایران کیش اعلام کرد که بانکها باید پذیرندهها را ملزم به پرداخت کارمزد کنند.
علاوه براین، کاظم دهقان _ مدیر عامل شرکت شاپرک با بیان شبکه پرداخت قلب تجارت کشور است، گفت: ریشه تخلفات در زمینه شبکه پرداخت ناشی از نظام کارمزد این شبکه است و در این راستا، علاوه بر پذیرندهها دارندگان کارت هم باید کارمزد پرداخت کنند.
فیشینگ نصف شد
وی افزود: بانک مرکزی و شبکه پرداخت به منظور بازنگری در نظام کارمزد شبکه پرداخت هم صدا هستند و از سه ماهه اول سال آینده، هم در مبلغ و هم در مدل کارمزدهای شبکه پرداخت تغییراتی اعمال میشود.
دهقان ادامه داد: اگر تغییراتی در نظام کارمزد بانکها صورت نگیرد، در دو تا سه سال آینده، حیات شبکه پرداخت به مشکل میخورد.
از سوی دیگر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی - رئیس پلیس فتا، از کاهش ۵۰ درصدی جرائم فیشینگ از طریق رمز دوم پویا خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ درصدی جرائم بانکداری الکترونیک در حوزه فیشینگ بود که در سراسر کشور با راه اندازی رمز دوم پویا، ۵۰ درصد جرائم فیشینگ از این بستر کاهش یافت.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه