BAMDADZAGROSONLINE.IR
کد خبر : 192219
پنج شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۰ ، 23:22

این هنرمند جوان یادآور شد ؛مستند دشت بهار نگاهی دارد به گذشته پر فراز و نشیب شهرستان هفتکل و موجبات پیشرفت این شهر به واسطه اکتشاف نفت و بررسی علل در سکوت و انزوا رفتن آن و درنهایت درگیر شدن مردم این شهر به معضلات اجتماعی چون بیکاری و خودکشی.

به گزارش  بامداد زاگرس آنلاین :محمدکریمی متولد ۱۳۷۱،فارغ التحصیل رشته ی سینما و دارنده مدرک بلندمدت فیلمسازی در انجمن سینمای جوانان  است  او‌ اخیر در نمایشگاه هفته عکس اهواز  حضور داشت به بهانه حضورش گفتگویی با او داشته ایم که در ادامه می خوانید؛

 
از سال ۹۰  وارد  انجمن سینمای جوان شدم
 این فیلمساز جوان اینگونه گفت ؛  فعالیت هنری من از کودکی در زمینه تئاتر شروع شد و سال ۹۰ وارد انجمن سینما شدم و با ساخت فیلم کوتاه، تصویربرداری، تدوین، و کارگردانی کارم را ادامه دادم . وی افزود؛ در رزومه کاری خود سه فیلم کوتاه داستانی دارم. والبته دو فیلم مستند ، که در چندین جشنواره مانند:جشنواره فیلم کوتاه تهران ،جشنواره فیلم اولی ها ،جشنواره آبان وجشنواره سلفی ۲۰، به نمایش گذاشته شد. 
 
 
 
نمایش "دشت بهار" در هفته  فیلم و عکس اهواز
 
 
این هنرمند یادآور شد ؛ اثر من در این رویداد هنری فیلم مستندی ست؛ تحت عنوان دشت بهار. با موضوع سرگذشت و حال و روز مردم هفتکل،شهر پدری و مادری من. مسائل این شهر همیشه از کودکی دغدغه من بوده است. 
 
می خواهم با هنرم صدای محرومیت هفتکل باشم‌
 
 
کریمی گفت ؛قصد من از انتخاب این سوژه رساندن صدای مردم این شهر به گوش دیگران است.حرف هایی که شاید هرگز توسط مردم صبوراین شهر فریاد زده نشد! این هنرمند جوان یادآور شد  ؛مستند دشت بهار نگاهی دارد به گذشته پر فراز و نشیب شهرستان هفتکل و موجبات پیشرفت این شهر به واسطه اکتشاف نفت و بررسی علل در سکوت و انزوا رفتن آن و درنهایت درگیر شدن مردم این شهر به معضلات اجتماعی چون بیکاری و خودکشی.
 
 
سوژه ای که کار می کنیم باید تجربه ی زیستی مان باشد !
 
 
او همچنین افزود ؛گرچه تجربه ساخت فیلم مستند و کوتاه در دیگر استان‌ها را نیز در رزومه کاری خود دارم ؛ اما در فیلم جدیدی که در دست ساخت است هفتکل یکی از لوکیشن های محوری من خواهد بود. و همچنین قصدم این است که فعلاً در جغرافیایی که در آن زندگی کرده‌ام فیلم بسازم و مخاطبینم رابیشتر با فرهنگ مردم استانم آشنا کنم. 
 
---
 
 
او معتقد است ؛ اساساً هنر زاییده شناخت ماست و سوژه‌ای که ما کار می‌کنیم باید تجربه زیستی ما باشد و در واقع موقعیت جغرافیایی باشد که در آن زیست کرده‌ایم. 
 
 
محمد کریمی  بر این عقیده است که؛ هر اثر هنری با وجود مخاطبین آن است که ارزش گذاری می شود و بدون مخاطب نه جان دارد و نه معنا ! و برگزاری چنین برنامه‌هایی نه تنها رشد و اعتلای فرهنگ را به دنبال دارد. بلکه با دیده شدن هنرمند و آثارش هدف اصلی هنرمند، که تاثیرگذاری بر مخاطب است نیز محقق می‌گردد .
 
 
اودر آخر گفت ؛مستند دشت بهار به جشنواره‌های شبکه مستند موج کیش و حسنات اصفهان نیز راه پیداکرد.
 
 
 
 
گفتگو: فاطمه سلیمانی زاده؛

نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !

ارسال دیدگاه
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
بهار در ادب فارسی

بهار در ادب فارسی

منوچهری دامغانی بزرگترین شاعر طبیعت گرای ...
پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم فردوسی

پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم فردوسی

یکی از خصیصه های تمایز انسان و حیوان زبان ...
هدف مان آشنایی مردم با  محصولات هنری سرامیک است

هدف مان آشنایی مردم با محصولات هنری سرامیک است

در حال حاضر محصولات ما برای کشور بحرین و ...