به گزارش بامداد زاگرس آنلاین ، رضوان حکیم زاده پیش از ظهر امروز چهارشنبه در بازدید از مدرسه هیات امنایی پروین اعتصامی آبادان که با همراهی سیدمحمد مولوی زاده نماینده مردم آبادان و موسوی معاون آموزش ابتدایی اداره کل خوزستان صورت گرفت، اظهار کرد: سفر بنده به استان خوزستان و شهرستان آبادان، به دعوت مولوی نماینده آبادان بوده که دغدغه بسیاری نسبت به مسائل آموزش و پرورش و اهتمام بسیار زیادی دارند تا با همفکری همکاران، برای چالش های موجود راهکارهای مناسبی پیدا کنیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: در برنامه قرار است از مدارس و کودکستان ها بازدید داشته باشیم، با همکاران فرهنگی به گفت و گو بنشینیم و از نزدیک در جریان مسائل و چالش های آموزش وپرورش آبادان قرار بگیریم.
وی در خصوص نمایشگاه برپا شده در مدرسه هیات امنایی پروین اعتصامی آبادان، بیان کرد: برگزاری این نمایشگاه بیانگر این است که اگر مدیران و معلمان، ایده گسترش مهارت آموزی را داشته باشند با کمترین امکانات می توان فرصت هایی را فراهم کرد تا دانش آموزان در تلفیق با درس هایی که می خوانند، مهارت های لازم را نیز یاد بگیرند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: همچنین از همه امکاناتی که وجود دارد استفاده شود تا فرصت های مهارت آموزی در مدرسه ها در کنار مفاهیم کتاب های درسی برای دانش آموزان جز برنامه ها شود.خوشبختانه با تلاش مدیر مدرسه و همکران شاهد هستیم دانش آموزان از دست سازه هایی که خود تهیه کرده اند برای یادگیری استفاده می کنند.
حکیم زاده عنوان کرد: نکته قابل توجه این است که با توجه به ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین، فعالیت هایی که پیش بینی شده و مهارت هایی که مورد توجه قرار گرفته به گونه ای است که همه ساحت ها را پوشش می دهد و این کمک می کند دانش آموزان که استعدادهای متنوعی دارند بتوانند با توجه به علاقه خودشان در یکی از این فعالیت ها شرکت کنند.
وی با بیان اینکه در وزارتخانه کارگروهی برای مهارت آموزی شکل گرفته و پیگیری های لازم انجام شده، ادامه داد: امیدواریم با توجه به تاکیدی که قانون برنامه هفتم داشته، بتوانیم در بحث بودجه اختصاص اعتباراتی را داشته باشیم تا مهارت آموزی بتواند با جدیت دنبال شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر،نگاه به مهارت آموزی در وزارتخانه شامل همه دوره ها می شود در حالی که در گذشته تاکید بر دوره های متوسطه بود اما آن مهارت های پایه برای اینکه دانش اموزان بتوانند بعدا اشتغال داشته باشند، مهارت های کار تیمی، کار گروهی، دست ورزی و استفاده درست از منابع در دوره پیش دبستانی و ابتدایی است که می تواند نهادینه شود بنابراین این برنامه با همکاری مشترک معاون آموز ابتدایی و متوسطه در حال پیگری است.
حکیم زاده در پاسخ به سوال برنامه های وزارت برای سرانه ورزشی گفت: این موضوع در حیطه کار معاونت تربیت بدنی است، اما تا جایی که مطلع هستم در شورای معاونت در این خصوص اهتمام جدی وجود دارد زیر جز برنامه های اعلامی وزیر به مجلس است. امیدواریم با حمایت سازمان برنامه و بودجه در این زمینه، دانش آموزان بتوانند از ابتدا سواد حرکتی را یاد بگیرند و فضای کافی برای انجام فعالیت های ورزشی داشته باشند.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه