به گزارش بامداد زاگرس آنلاین و به نقل از ایرنا :محمد فراتی در این خصوص، اظهار کرد: این تعداد دستگاه ماینر بیشتر در منازل مسکونی با انشعابات غیرمجاز و با استفاده از روشهای مختلف پنهانسازی، از جمله استفاده از اتاقکهای مجزا، سایلنتباکس و سیستمهای خنکسازی مختلف (فنهای دمنده، حلزونی، جت فن و...) نصب شده بودند.
وی افزود: بیشترین تعداد دستگاه کشف شده، یک مورد به تعداد ۲۵ دستگاه از نوع M۳۰+ و M۳۱+ است که با گزارش مردمی و با هماهنگی دادستانی و پلیس امنیت اقتصادی کشف شدهاند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج ارز دیجیتال، نهتنها موجب آسیب به شبکه توزیع برق میشود بلکه خطرات جدی ایمنی برای ساکنان محل و همسایگان به همراه دارد.
وی بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق اهواز با هرگونه استفاده غیرقانونی از انرژی برق با قاطعیت برخورد خواهد کرد.
فراتی همچنین از همکاری نیروهای کلانتریهای ۱۱، ۱۲ و ۲۸ اهواز، معاونت دادستانی، سازمانهای گزارشدهنده و شهروندانی که در شناسایی این موارد همکاری داشتهاند، قدردانی کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز افزود: شهروندان میتوانند برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق " اپلیکیشن برق من " ، سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat برای معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه