BAMDADZAGROSONLINE.IR
کد خبر : 182100
پنج شنبه ۹ دی ۱۴۰۰ ، 10:28

روانگان ھاچی گوجه فرنگی خشک است. آنها تقریباً بخشی از اکثر نقاط جهان هستند. طیف گسترده‌ای از گوجه‌فرنگی‌ها در سرتاسر دنیا به روشی خاص خشک می‌شوند - برخی با نمک، برخی با گیاهان و برخی بدون هیچ چیز چاشنی می‌شوند.

به گزارش بامداد زاگرس آنلاین :برای قرن ها، مردم محلی در دره کشمیر محصور در خشکی از سبزیجات خشک، برنجال، گوجه فرنگی، کدو تنبل، شلغم، ماهی دودی و گیاهان وحشی برای زنده ماندن در زمستان شدید لذت می برند. از آنجایی که ارتباط با دنیای خارج اغلب به دلیل بارش برف سنگین قطع می‌شود، مردم محلی با زحمت سبزیجات شسته و خشک شده را ذخیره می‌کنند تا در زمستان که تقریباً به مدت پنج ماه ادامه می‌یابد در جای خود نگهداری کنند.

سبزیجات تازه اکنون در تمام طول سال در بازارهای محلی به دلیل اتصال جاده ای بهتر و تکنیک های برتر پرورش سبزیجات در دسترس هستند - اما برای نوستالژی، مردم محلی هنوز ازدحام بازارها را برای خرید غذاهای لذیذ خشک می کنند. مخصوص غذاهای زمستانی در دره ماهی دودی است که در محلی به نام "فریگاد" و ماهی خشک شده به نام "هوخگاد" شناخته می شود. بسیاری از کشمیری‌هایی که به خارج از دره مهاجرت کرده‌اند هنوز از دوستان خود می‌خواهند که این خوراکی‌های خشک را برایشان بیاورند. "
 
 
وانگان-هاچی
 
 
 
وانگان ھاچی در واقع برینال/بادمجان خشک شده است. برنجال ها به 4 تقسیم می شوند، اگرچه 4 بخش از هم جدا نیستند و توسط کاسه گل سبز در بالا به هم متصل می شوند. برنج های برش خورده را به طنابی آویزان می کنند که درست مانند طناب پارچه ای نصب می شود و در آفتاب خشک می شود. 
 
 
الهاچی
 
 
آل هاچی رشته های بلند و کمی ضخیم از کدو حلوایی بطری خشک شده است که روش خشک کردن آن شبیه به وانگان هاچی است. کدوهای بطری پوست کنده، برش داده می شوند و سپس در آفتاب خشک می شوند. آل هاچی بیشتر با ادویه های سبک یا با گوشت گوسفند پخته می شود. 
 
 
روانگان هاچی
 
 
روانگان ھاچی گوجه فرنگی خشک است. آنها تقریباً بخشی از اکثر نقاط جهان هستند. طیف گسترده‌ای از گوجه‌فرنگی‌ها در سرتاسر دنیا به روشی خاص خشک می‌شوند - برخی با نمک، برخی با گیاهان و برخی بدون هیچ چیز چاشنی می‌شوند.
 
 
هوخگاد (ماهی خشک)
 
 
---
 
هوخه‌گاد ماهی خشکی است که در هوای آزاد با آفتاب خشک می‌شود.هوخه‌گاد نیز مانند سایر غذاهای خشک دارای ماندگاری چند ساله است.
 
 
ھند
سبزی قاصدک سبز برگ وحشی است که در آفتاب خشک می شود تا این سبزی برگ دار در زمستان ها نیز قابل پخت باشد.
 
 
 
گزارش :اوین علی
عکس نگار: فردوس پری
 
 
---
 
 
---
 
---
 
 
---
 
 
 
 
 
 
---
 

نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !

ارسال دیدگاه
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم فردوسی

پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم فردوسی

یکی از خصیصه های تمایز انسان و حیوان زبان ...
بهار در ادب فارسی

بهار در ادب فارسی

منوچهری دامغانی بزرگترین شاعر طبیعت گرای ...
امیدوارم با هنرم مروج امور خیر خواهانه باشم

امیدوارم با هنرم مروج امور خیر خواهانه باشم

من با هنر زندگی می کنم و آرزو دارم که بتوانم ...
مهمترین وظیفه ما برگزاری اکسپوهایی برای  حمایت از هنرمندان است

مهمترین وظیفه ما برگزاری اکسپوهایی برای حمایت از هنرمندان است

امیر عبیداوی گفت؛ توجه به هنرمندان خطه خوزستان ...