حجتالاسلام سید میثم موسوی اظهارکرد: بیکاری در ایذه باعث شده معضلات و مشکلات متعدد اجتماعی و فرهنگی دامنگیر این شهر شود.
وی ادامه داد: سن بزهکاری نیز چالش جدی است که برای حل این مشکل باید زیرساختها به شکلی تعبیه شود که جوان پس از گذراندن خدمت سربازی مشغول کار شود و دچار سردرگمی نگردد زیرا این سردرگمی میتواند مشکلات و آسیبهایی را ایجاد کند.
امام جمعه شهرستان ایذه با اشاره به راهکارهای ایجاد اشتغال در این شهرستان، گفت: در ایذه زیرساخت نفتی، پتروشیمی و صنایع مشابه وجود ندارد که بتوان برای ایجاد اشتغال از آنها بهره گرفت اما میتوان با برنامهریزی دقیق بر روی صنعت گردشگری، اشتغال خرد، اشتغال خانگی، دامپروری، کشاورزی و ... سرمایهگذاری کرد و از آنها استفاده کرد.
حجتالاسلام موسوی بیان کرد: با توجه به وجود سد کارون ۳ و بالا دست سد کارون ۴، این امکان وجود دارد که از ظرفیت سدها برای دامپروری، کشاورزی، پرورش ماهی و هر آنچه مربوط به آب است برای سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال بهره گرفت. مسئولان بایستی این امتیاز را به شهرستانهای ایذه، باغملک و ده دز که از نفت، صنایع نفتی و پتروشیمی بی بهره هستند، اعطا کنند.
وی افزود: در بحث اشتغال خانگی و خرد نیز تدابیر متعددی میتوان اندیشید که با حمایت و اعطای تسهیلات ارزان قیمت و مناسب میتوان اشتغالزایی ایجاد کرد.
امام جمعه شهرستان ایذه عنوان کرد: پیگیری برای رفع مشکلات بیکاری از طریق مسئولین استانی و کشوری صورت گرفته است اما یکی از معضلات، عدم پایداری مسئولین است زیرا وقتی ثبات مدیریتی وجود نداشته باشد، کارهایی که ضرورت و تبیین آنها تدوین شده، به تعویق میافتد.
حجت الاسلام موسوی با بر شمردن مشکلات در این شهر، گفت: برخی طرحها در شهرستان در حال انجام است اما با تقاضای موجود همخوانی ندارد، از طرفی با میزان تسهیلات پرداختی خود اشتغالی نمیتوان زیرساخت اولیه شغل را ایجاد نمود. همچنین کم بودن تعداد وامهای پرداختی یکی دیگر از مشکلات است.
وی عنوان کرد: خطبههای نمازجمعه نمیتواند مولود جلسات جدید باشد، بلکه یک تفکر و بیدار باش برای مسئولین است تا کارها را جدی بگیرند. رفع مشکلات اشتغال نیازمند همکاری مسئولین کشوری است تا بتوانند برای طرحها و برنامهها اعتبار و بودجه لازم را در نظر بگیرند.
امام جمعه ایذه با اشاره به عدم تکریم ارباب رجوع در ادارات شهرستان، اظهار کرد: در برخی ادارات علیرغم تغییر در دولت، متاسفانه هنوز در بدنه ادارات غالبا تغییری ایجاد نشده است. برخی از مسئولین و معاونین ادارات خسته به نظر می آیند و همین باعث شده تا در ارتباط با مردم مشکلاتی ایجاد شود. در ملاقات های مردمی و... مشکلات مطرح میشوند و مردم گلایه دارند که در برخی ادارات آن طور که باید، تکریم ارباب رجوع رعایت نمیشود.در این راستا چند اقدام انجام می شود که در صورت مشخص شدن کاربر و یا کارمند اداره، به صورت مستقیم به مدیر و مسئول مربوطه تذکر داده می شود تا ارتباط به نحو احسن با مردم برقرار شود.
وی ادامه داد: تذکر عمومی یکی دیگر از روشها است که در خطبههای نماز جمعه مطرح میشود تا علاوه بر اینکه مردم از حقوق شهروندی خود مطلع شوند، کارمند و کاربر نیز مراقب شیوه برخورد خود با ارباب رجوع باشند.
حجتالاسلام موسوی تصریح کرد: حضور سرزده و بدون هماهنگی با مسئولین در ادارات و صحبت با مردم و نظرسنجی نسبت به خدمات و شیوه برخورد نیز یکی دیگر از اقدامات است که کمک می کند تا کارکنان ارائه دهنده خدمات بهتری باشند.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه