به گزارش بامداد زاگرس آنلاین و به نقل از ایسنا:عبدالرحیم فروتن گفت: در این رشته با کمبود چوب مواجه هستیم و باید این مشکلات حل شوند تا بتوانیم در این زمینه پیشرفت کنیم و آموزشهای لازم را انجام دهیم.
وی همچنین معتقد است: برای توسعه کپوبافی میتوان برای صادرات آن به بازارهای جهانی اقدام کرد.
فروتن با بیان اینکه خراطی شغل اول او است و نزدیک به ۵۲ سال در این زمینه فعالیت میکند خاطرنشان کرد: از گذشته تا امروز بیشتر خراطهای ایران را دزفول داشته و بیشتر کارهای خراطی کشور را این شهرستان تامین کرده است.
وی با اشاره به اینکه برخی افراد تنها با کار هنرمندانه نمیتوانند درآمد بالایی داشته باشند اظهار کرد: با درآمد کار هنری فقط میتوان زندگی متوسطی داشت و با این درآمد نمیتوان از نظر سرمایه پیشرفت کرد.
این هنرمند صنایع دستی با اشاره به ایجاد اشتغال در رشته خراطی بیان کرد: اگر از نظر کارگاه و امکانات به ما کمک و تسهیلات بدون بهره اعطا شود میتوانیم جایگاه و امکانات را بیشتر کرده و برای نسلهای آینده ایجاد اشتغال میکنیم.
فروتن با بیش از ۴۰ سال فعالیت تاکنون در بیش از ۷۰ نمایشگاه داخلی و تخصصی شرکت کرده و توانسته از سال ۸۵ به بعد مقام اول و پیشکسوت صادرکننده برتر در زمینه خراطی باشد. همچنین وی توانسته سه مهر اصالت از سازمان یونسکو و ۱۳ نشان ملی در سطح کشور به نام خود ثبت کند
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه