بامداد زاگرس آنلاین - اشکان مرادی : جای جای استان خوزستان سرشار از ظرفیت ها و موهبات طبیعی، تاریخی، مذهبی و فرهنگی و روستاهای جذاب و دیدنی است که هر کدام می تواند به عنوان یک فرصت، جهت پر کردن اوقات فراغت، استراحت و خرید محصولات و... در فصول مختلف بهترین مقصد برای گردشگران باشد.
ساکنین استان خوزستان متاثر از گرمای تابستانه و تغییرات شدید اقلیمی، نیازمند تعطیلات و سفرهای تابستانی هستند و سفر جزئی از سبد خانوار ها شده است و بهترین مقصد برای تابستان گذرانی درون استانی، مناطق شمالی این استان است. نوار سرزمینی شمالی شامل شهرستانهای اندیمشک، دزفول، لالی، اندیکا، ایذه، دزپارت و صیدون با اقلیمی معتدل کوهستانی، ارتفاعات برف گیر و جنگل، رودخانههای خروشان و آبشارها و تالابها، دریاچههای طبیعی و مصنوعی، باغات و روستاها و ییلاقات سکونتی عشایر و... میتواند، میزبان مناسبی جهت گردشگران درون استان باشند.
در حال حاضر گردشگر گریزان از گرمای سوزان تابستان خوزستان، با طی مسافتهای طولانی خارج از استان و تحمل رنج و مشقت رانندگی در جاده های نا ایمن، ترافیک و خطرات حوادث جادهای، نبود اقامتگاههای مناسب و تراکم جمعیتی بالا در مراکز گردشگری و صرف هزینههای جانبی بسیار، تلاش می کند لحظه های خوبی را برای خود و خانواده رقم بزند و این در صورتی است که اگر زیرساختهای لازم ترددی و اقامتی مناسب در استان وجود داشت، با صرف کمترین زمان ممکن از سکونتگاه خود و حذف هزینه های جانبی، از هوای معتدل و مطبوع و طبیعت زیبای زاگرس شمال استان، بهره مند می گردید.
متاسفانه در سالهای گذشته به دلیل نبود یک برنامه جامع اجرایی توسعه گردشگری در استان خوزستان، معرفی مناسبی با تولید محتواهای فاخر و موثر از این مناطق، به پنج میلیون جمعیت خوزستان صورت نگرفته و جسته و گریخته در فضای مجازی به آن پرداخته شده است که میطلبد متولیان حوزه گردشگری و فرمانداران شهرستان های شمالی استان با همراهی راهنمایان و تورگردان های تخصصی و برگزاری جشنواره ها و رویداد ها، بازتعریف و معرفی جدیدی از ظرفیتهای گردشگری این مناطق صورت دهند که با همین حداقل بضاعت های سکونتی و اقامتی، سفر و سکونت ارزان قیمتی جهت هم استانی ها ممکن گردد و از خروج سرمایههای درون استانی، جلوگیری گردد تا بر ارﺗﻘﺎ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺤﻠﯽ و اﺻﻼح ﮐﯿﻔﯿﺖ زﻧﺪﮔﯽ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﯿﺰﺑﺎن، توزیع عادلانه ثروت و امکانات، ایجاد مشاغل پایدار، حفاظت از منابع طبیعی، توسعه صنایع دستی و ایجاد اشتغال برای زنان استان منجر گردد و همچنین صنایع بزرگ استان مانند : نفت، فولاد، پتروشیمی و نیشکر و... نسبت به سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت های لازم در این مناطق در راستای مسئولیت های اجتماعی همکاری و اقدامی عملی را صورت دهند.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه