مجتبی یوسفی با اشاره به وقوع گرد و غبار در خوزستان در روز دوشنبه و با بیان اینکه گله مردم بحق بوده است، اظهار کرد: با توجه به پیشبینی هواشناسی زمانی که غلظت گرد و غبار از ۳۰۰۰ میکروگرم در مترمکعب بالاتر برود یا طبق اسناد بالادستی با رسیدن غلظت گرد و غبار به بیش از ۲۰۰۰ میکروگرم در مترمکعب، باید تعطیلی اعلام شود. مسئولان خوزستان باید در کوتاه مدت حداقل این کار را انجام میدادند و مردم را از بلاتکلیفی در میآوردند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: نمیشود دانشآموزان به مدرسه بروند یا فرد سالمندی در محل کار حاضر شود و سپس مردد بمانند که تعطیلی اعلام میشود یا خیر؛ این مساله نشان میدهد از ظرفیت خوزستان برای تصمیمگیری به موقع استفاده نکردیم.
یوسفی گفت: پیشنهاد میشود رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در کنار وزیر امور خارجه از دیپلماسی منطقه استفاده کند؛ باید اجلاسی با حضور کشورهای منطقه در خوزستان و اهواز که که مرکز این ریزگردها است برگزار و تبعات عدم توجه به موضوعات زیست محیطی در منطقه گوشزد و تصمیم عاجل گرفته شود.
وی افزود: مردم خواهان اقدام عملی هستند؛ مردم میگویند که وقتی گرد و غبار به تهران میرسد این موضوع مهم میشود و کسی نمیخواهد فکری به حال مردم استان خوزستان و غرب کشور کند.
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال پیگیری برداشت ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی در دولت قبل هستیم تا گزارشها در مورد اینکه این اعتبارات کجا هزینه شد، به مردم ارائه شود. اگر بحث تثبیت یا نهالکاری بوده چرا با وجود اختصاص ۵۰ درصد اعتبار، اتفاقی نیفتاد؟
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، با اشاره به اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان به خوزستان به منظور مدیریت ریزگردها گفت: انتظار میرود هم در بعد دیپلماسی منطقهای و هم توجه به سلامت مردم اقدام عملی انجام شود.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه