بامداد زاگرس آنلاین:تیم پرافتخار و محبوب شاهین اهواز دوباره در فوتبال ایران اوج می گیرد. این تیتر یکی از خبرگزاری ها بود. شایعه یا واقعیت، فاصله بین بودن و نبودن یک نقطه در دل پیشکسوتان و هواداران تیم قدیمی شهر اهواز بود .
باشگاه فرهنگی و ورزشی شاهین اهواز در سال ۱۳۲۶ با توصیه دکتر اکرامی بنیانگذار باشگاه شاهین تهران توسط حسن فاخری در اهواز تاسیس و فعالیتهای این باشگاه در تمام این سالها رشد کرد و بازیکنان خوبی در مکتب شاهین پرورش پیدا کردند. تا اینکه چند ماه پس از پایان جنگ و آن صدمات جبران ناپذیر بر مردم ایران و خوزستان نیز فوتبال باشگاهی کشور در تابستان سال ۶۷ شروع به فعالیت کرد تا بازهم این فوتبال امیدی بر دل آن مردمان باشد؛ با برگزاری نخستین دوره مسابقات جام حذفی کشور نیز شاهین اهواز به عنوان نماینده فوتبال خوزستان در این رقابتها حضور داشت. شاهین یک تیم مردمی و متشکل از بازیکنان محروم مناطق اهواز و البته همدل و هم صدا بود.
شاهین در جام حذفی با هدایت مجید باقرینیا و بازیکنانی چون عبدالله ویسی، سیاوش بختیاریزاده، مسعود نوروزی، صادق سرخی، جهانبخش دارابپور و کوروش بختیاری، آنقدر خوب کار کرد و خوش درخشید که به فینال جام حذفی رسید؛ شاهین در دیدار رفت جام حذفی با حساب ۳ بر یک بازی را به ملوان واگذار کرد.
اما شاهینیها که میخواستند با قهرمانیشان تسکینی بر دل پر درد خوزستانیهای تازه فارغ شده از جنگ باشند، باید در اهواز ملوان را با نتیجه ۲ بر صفر شکست میدادند تا فاتح اولین دوره جام حذفی پس از انقلاب شوند. ورزشگاه تختی مملو از جمعیت بود و حتی رضا چاچا، لیدر همیشه همراه فوتبال خوزستان و تیمملی هم آمده بود تا سکوها را به وجد آورد. شاهین نسبت به بازی رفت متفاوت کار کرد و در همان دقایق ابتدایی نیمه نخست، دو گل زد و برنده از زمین خارج شد. شاهین در نیمه دوم نیز دو گل دیگر وارد دروازه ملوان کرد و در حضور هواداران پرشورش، قهرمانی را جشن گرفت.
پس از این موفقیت، شاهین نماینده ایران در مسابقات منطقه ۴ آسیا در اهواز بود که بازهم عنوان قهرمانی را به دست آورد و به جام باشگاههای آسیا راه یافت. قهرمانیای که مثل خیلی از قهرمانیهای تیمهای فوتبال خوزستان، ادامه راهش خوشبختی نبود؛ برکناری سرمربی تیم، ناراحتی و اعتراض عده ای از بازیکنان را در برداشت در نهایت نیز شاهین در مسابقات جام باشگاههای آسیا در اندونزی موفق نبود . نتوانست قهرمانیهای قبلی خود را تکرار کند و به عنوان سومی گروه بسنده کرد.
---
از همین جا نیز دوره تنزل شاهین آغاز شد و شاهین که پر و بالش چیده شده بود، دیگر نتوانست روی پاهای خود بایستد و هر روز ضعیفتر شد تا دیگر نامی از شاهین شنیده نشد. با انحلال تیم بزرگسالان شاهین اهواز و فروش جواز لیگ کشوری این تیم، شاهین تنها کم و بیش در سال ۸۹ سه سال در لیگ دسته اول فوتبال ایران با جاسم اهل یروف مربی قدیمی و کاربلدش و سعید حفظی فر مربی تهرانی عملکرد مطلوب با مدیریت عبدالحسین سالمی و فاخر حسن نژاد در روزهای که شاهین داشت جان تازه می گرفت فعالیت چشمگیر با بازیکنان بومی داشتند ولی حمایت مالی از این باشگاه صورت نگرفت تا امتیاز تیم به فروش و به تیم مس سرنگون واگذار شود . از آن پس در ردههای پایه تیمداری شاهینی ها صورت گرفت تا همچنان پرورش دهنده جوانان در مکتب خود باشد.
---
پس از سالها بیخبری از آن شاهین پر هوادار و مردمی، این باشگاه از سال ۹۷ تاکنون به همت عدهای از علاقهمندان به فوتبال، دوباره جان گرفته و بالهای خود را برای اوجگیری در فوتبال گشوده است؛ شاهین مجددا در رده سنی بزرگسالان تیمداری میکند، البته این بار نه در سطح اول فوتبال کشور، بلکه در سطح اول لیگ برتر فوتبال خوستان.
---
شاهین در سوپر لیگ خوزستان
در این زمینه عبدالرحیم خسروی عضو هیات مدیره باشگاه شاهین اهواز که به همراه حسین شیخ زاده به عنوان حامیان مالی این باشگاه قدیمی فعالیت می کنند گفت: شاهین نام کوچکی نیست و خیلی از خوزستانیها و مردم ایران، شاهین را در بلندای اوج افتخار ایران میشناسند .شاهین اهواز در حالی در سال ۶۸ قهرمان جام حذفی شد که نه بودجه و نه استادیوم داشت . میخواهم بگویم مردمی بودن آن باعث شد که شاهین ماندگار شود و هنوز نسل قدیمی فوتبال خوزستان از شاهین و از قهرمانی این تیم یاد میکنند. آن زمان شاهین، بازیکن میلیاردی و خارجی نداشت و تنها با اتکا بر داشتههای فوتبال اهواز و همدلی به موفقیت رسید. انشا…
---
---
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه